Vi indkalder til Generalforsamling mandag den 10. oktober kl. 17. Dagsorden ifølge vedtægterne. Sted: Byens Hus, Stændertorvet. Vi opfordrer til tilmelding i forhold til mad og drikke.

Hele døgnet sendes klassisk musik og genudsendelser. Det betyder, at du kan nærlytte mange udsendelser om natten eller om formiddagen. 

UMLANDO sender på 102,8 MHz og på vores netradio. Du kan høre os direkte på mange forskellige platforme og hjemmesider. Mange af vores magasinprogrammer, kan du finde som podcast her på siden. Eller på din foretrukne podcast-app.

OnAir

Vores streamingserver har tidligere streamet med 64 kbit/s. Denne kvalitet er nu kraftigt forbedret til 192 kbit/s. I menupunktet "Sådan lytter du" kan du læse, hvordan du lytter til UMLANDO Radio.

192kbits

Vi sender med 100 Watt, og i nogle retninger dækker vi fint vores lokalområde. Der er dog stadig "huller" i kommunen, og UMLANDO arbejder derfor løbende på, at få optimeret vores sendeforhold. 

Antenne

Vi er en lille forening med en begrænset økonomi, men vi håber, at vi i løbet af 2019 kan få økonomi til en helt ny antenne og en helt ny sender og kabel. Det vil optimere senderadius, så man kan høre UMLANDO i et større område.

Alle kan være med til at lave radio på den ukommercielle UMLANDO Radio. Vi søger frivillige til at lave interviews, teknik og små forefaldende opgaver. Vi søger frivillige, som har lyst til at være sammen med andre om denne lille radio. Vi har ikke krav til antal timer - og man kan være med uanset alder, baggrund, interesser og kompetencer.

Studievrt